Ben je opzoek naar een mooi kraam of verjaardagscadeau? Geef een ouder (to-be) een Piuravida cadeaubon voor één van onze vestigingen cadeau, voor een unieke beleving,  ontspanning, quality time en oprechte aandacht voor ouder en kind. Een sessie bij Piuravida is voor zowel ouder en kind een geweldige ervaring.

De cadeaubonnen zijn ook geldig voor de wellness ruimtes voor volwassenen van de desbetreffende vestiging.

Hydrotherapie en babymassage is niet alleen erg ontspannend, maar dragen beide bij aan de fysieke en mentale weerstand van de baby. Het ontspannen samenzijn, de aanrakingen van de massage en de onverdeelde aandacht versterken de band tussen ouder en kind. Daarnaast zijn de float-foto’s ook erg leuk voor het baby fotoboek voor later.

Houdt er rekening mee dat je een cadeaubon voor één vestiging boekt. Je kunt alleen de bon inleveren bij de vestiging waarvoor je de bon hebt gekocht. 

Wil je graag een leuk pakketje hebben met een badeendje, badcape of een ander cadeau die we in onze spa's verkopen? Neem even contact met ons op, we denken graag met je mee.

Het is ook mogelijk om de cadeaubon op te sturen, indien je deze niet in de vestiging op kunt halen. Voeg de verzendkosten tijdens het bestelproces aan je winkelmandje toe. Dan sturen wij de cadeaubon naar je op.

Piuravida cadeaubon